The King of Manchester 13: 'Moet Ronaldo dit op zijn 37ste nog willen?'

10 oktober 2022 om 14:00
Laatste update: 10 oktober 2022 om 14:55

Manchester United heeft de smaak na de 6-3 afstraffing op bezoek bij Manchester City inmiddels weer te pakken. Met twee zeges op rij, Antony die wéér scoort en daarmee een record vestigt én Cristiano Ronaldo die eindelijk het net vindt, lijkt het lek te boven. Moet de Portugese superster weer een kans krijgen in de basis? Dat en veel meer wordt besproken in de nieuwste aflevering van The King of Manchester.

Donderdag werd moeizaam afgerekend met Omonia Nicosia (2-3) in de Europa League, waar zondag Everton op Goodison Park met 1-2 werd verslagen. Na een vroege achterstand was het Antony die de score gelijktrok. Daarmee scoorde de Braziliaan voor de derde wedstrijd op rij sinds zijn debuut: nog nooit eerder lukte een aankoop van Manchester United dat. Met zijn eerste Premier League-doelpunt van het seizoen zorgde de bekritiseerde Ronaldo voor drie welkome punten voor Ten Hag.

Op wekelijke basis produceert VoetbalNieuws The King of Manchester-podcast. Daarin staan alle ontwikkelingen rondom Ten Hag en Manchester United centraal. Hoe kijkt de Engelse pers tegen het werk van Erik ten Hag aan? Hoe doen de voormalig Eredivisie-spelers Antony, Christian Eriksen, Tyrell Malacia en Lisandro Martínez het bij The Mancunians?

Niets blijft onbesproken. Onder leiding van talkshowhost Danny Vos schuiven redacteuren van VoetbalNieuws én gasten aan. Deze week wordt de situatie van Ronaldo uitgebreid besproken. Ligt de toekomst voor de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar op Old Trafford, of beginnen zijn dagen te tellen? Is er inmiddels lijn in het spel van United te zien? Laat Antony al meer zien dan alleen het maken van doelpunten?

Aflevering 13 van The King of Manchester is nu te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube.