Schreuder drukt geruchten over Blind de kop in: 'Dat is absoluut niet waar'

9 november 2022 om 22:49
Laatste update: 9 november 2022 om 22:54

Ajax-trainer Alfred Schreuder ontkent dat hij ruzie heeft met Daley Blind. De verdediger raakte onlangs zijn basisplek kwijt bij Ajax en kwam na een uur binnen de lijnen tegen Vitesse. 

Schreuder schoof na de remise aan bij het persmoment en is nog enigszins positief. "Als we geen kansen zouden creëeren, maak je je als trainer zorgen. Maar als we dit kunnen blijven volhouden en de restverdediging op orde kunnen krijgen, is dat een goed vooruitzicht voor het team. Die jongens hebben alles gegeven. Als je zoveel kansen geeft en hij gaat er niet in, dan zit je in de hoek waar alle klappen vallen."

"In de kleedkamer zit een teleurgestelde groep. Ze weten dat ze hun stinkende best hebben gedaan. Als het hier vandaag 8-2 staat, kan niemand wat zeggen", vervolgt Schreuder. Vervolgens wordt de trainer gevraagd of er iets is voorgevallen tussen hem en Blind. "Nee, dat is absolute onzin. Ik heb ook niet gevraagd of hij wilde invallen, dus daar kan hij ook geen nee op hebben gezegd", besluit de trainer.