Verhoogd Feyenoord-bod op Zerrouki haalt niets uit: Twente blijft bij standpunt

Twente wil nog altijd niets weten van de verkoop van Ramiz Zerrouki aan Feyenoord
8 januari 2023 om 22:01

Het nieuwe bod van Feyenoord op Ramiz Zerrouki is tot niets uitgelopen. FC Twente houdt zijn poot stijf en blijft erbij dat de middenvelder niet te koop is, meldt Tubantia zondagavond.

Het verhaal rondom Zerrouki is bekend. De transfersoap rondom de Algerijn begint bizarre vormen aan te nemen. De speler wil zelf dolgraag de overstap maken naar Feyenoord en de Rotterdammers willen zelf ook niets liever, maar Twente gooit nog altijd zijn kont tegen de krib. Ook na het verhoogde bod dat in de buurt zou komen van om en nabij de acht miljoen euro.

''Bij een deal moeten drie partijen tevreden zijn: de speler, de kopende club en de verkopende club. Een club heeft het recht om nee te zeggen bij een verkoop'', begint Streuer in gesprek met de krant uit het oosten. ''Dat lijkt me ook heel normaal, omdat het voor ons een zeer ongunstig moment is bij de herstart van het seizoen en Feyenoord ook nog eens een concurrent is."

Dat Feyenoord en Zerrouki zich niet neerleggen bij de houding die Twente inneemt, lijkt de Twente-bestuurder niet zo veel uit te maken. ''Als elke speler weg wil bij het eerste beste bod van een andere club, dan hoeven we geen contracten meer af te sluiten'', gaat Streuer verder. ''Feyenoord gaat zoiets ook niet doen als er een club is voor Orkun Kökcü.''