Sneijder verwacht Zerrouki-transfer: 'Ze gaan tot een oplossing komen'

Sneijder verwacht dat Zerrouki deze transferperiode nog naar Feyenoord verkast
9 januari 2023 om 23:31

Wesley Sneijder verwacht dat Ramiz Zerrouki deze transferperiode nog naar Feyenoord verkast. De onderhandelingen duren lang, maar volgens de voormalig Oranje-international zal FC Twente uiteindelijk hun smaakmaker gaan verkopen.

Feyenoord ziet in Zerrouki een uitstekende vervanger voor de geblesseerde Quinten Timber. "Ik denk dat Feyenoord denkt: het gaat lastig bij Ajax en PSV, wij willen een extra kracht op het middenveld om voor de titel te gaan. Als die mogelijkheid er is, dan is het nu. Ik snap dat ze voor Zerrouki gaan", aldus Sneijder bij Veronica Offside.

Tot dusver zijn Feyenoord en FC Twente het nog niet eens geworden over de transfersom. "Het schijnt dat er bij Feyenoord nog geld binnen moet komen van verkochte spelers. Daar kan Twente niet op wachten", zegt Sneijder. "Als Twente een speler van dit kaliber verliest, zal er een speler voor terug moeten worden gehaald."

Sneijder denkt dat Zerrouki desondanks naar Feyenoord zal vertrekken. "Een dezer dagen gaan ze tot een oplossing komen. Want, wat heeft Twente aan een jongen die niet meer wil voetballen?" Zerrouki plaatste afgelopen weekend op social media een foto van een wedstrijd tegen Feyenoord met een zandloper erbij. Hiermee doelde de Twente-middenvelder hoogstwaarschijnlijk op de mogelijke transfer naar Feyenoord.