Weghorst wil het liefst bij Manchester United blijven

'Weghorst wil bij United blijven: interesse van Premier League-clubs in spits'

4 mei 2023 om 12:46

Als het aan Wout Weghorst ligt, speelt hij ook komend seizoen voor Manchester United. The Telegraph weet dat de topclub nog niet gesproken heeft over een langer verblijf van de Nederlander op Old Trafford.

Manchester United, terwijl hij eigendom is van Burnley. De Engelsen ontvingen zo'n 2,8 miljoen euro van The Mancunians voor het voortijdig afbreken van de huurperiode aan de Turken.

De gesprekken met Burnley zijn volgens informatie van The Telegraph nog niet gevoerd met Manchester United, waardoor een terugkeer naar Turf Moor voor Weghorst aannemelijk is. Volgens het Britse dagblad bestaat er interesse van meerdere Premier League-teams in de Oranje-international.

Afgelopen weekend gaf Erik ten Hag nog te kennen met ingang van komend seizoen graag een nieuwe spits aan zijn selectie te willen toevoegen. Na het vertrek van Cristiano Ronaldo en Anthony Martial die veelvuldig door blessures wordt geplaagd, is de spoeling in de punt van de aanval dun.

Sinds zijn winterse komst naar Manchester United heeft Weghorst op het gebied van goals nog maar weinig potten weten te breken. In 25 optredens namens de ploeg van Ten Hag liet hij twee keer het net bollen, tegen Nottingham Forest en Real Betis.