Slot blijft op persco vaag over toekomst bij Liverpool: 'Nog niets officieel'

3 mei om 14:56
Laatste update: 3 mei om 15:08

Feyenoord-coach Arne Slot blijft behoedzaam over zijn geruchtmakende overstap naar Liverpool. Het onderwerp kwam aan bod tijdens de recente persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Slot wilde in eerste instantie vooral over de wedstrijd spreken, maar werd snel met transfervragen bestookt door de aanwezige journalisten.

Slot, die zijn honderdste wedstrijd voor Feyenoord zal coachen, benadrukte herhaaldelijk dat er nog geen officiële bevestiging is over zijn verhuizing. "Er is nog niets officieel en ik zit hier met een Feyenoord-embleem op mijn borst," verklaarde hij.

De coach toonde zich gefrustreerd door de aanhoudende vragen over Liverpool en waarschuwde dat de persconferentie vervelend kon worden als het zo door zou gaan. Hij voegde toe: "Ik heb nog steeds al het vertrouwen dat het goed gaat komen, verder kan ik er echt geen antwoord opgeven", en benadrukte zijn wens om het seizoen met Feyenoord af te sluiten voordat hij zich op een mogelijk nieuwe uitdaging richt.

Ondanks de speculaties, bleef Slot standvastig in zijn toewijding aan Feyenoord voor de rest van het seizoen en vermeldde dat hij recentelijk tijd met zijn dochter in Italië heeft doorgebracht, in plaats van in Liverpool. "Na het seizoen geef ik op alle vragen antwoord", concludeerde hij.