Duidelijke boodschap voor Ronaldo: 'Indien fit was Rashford zondag ook begonnen'

19 oktober 2022 om 21:00
Laatste update: 19 oktober 2022 om 21:06

Erik ten Hag heeft voorafgaand aan het duel met Tottenham Hotspur tekst en uitleg gegeven over het passeren van Cristiano Ronaldo. De Manchester United-manager liet duidelijk blijken dat op dit moment Marcus Rashford een streepje bij hem voor heeft. 

Ronaldo begint tegen The Spurs op de bank, voor de rest houdt de Oldenzaler vast aan dezelfde tien namen die begonnen tegen Newcastle United. "Marcus was ziek in het weekend, waardoor hij niet beschikbaar was voor negentig minuten", zegt Ten Hag tegen Manchester United TV. "Als hij dat wel was geweest, dan was hij zondag gewoon gestart."

De Engels international was in de achttien minuten speeltijd die hij kreeg tegen The Magpies dichtbij een goal met een kopbal. Daarnaast bood hij Fred een haast niet te missen kans, die de Braziliaan alsnog om zeep wist te helpen. "Je zag dat toen Marcus erin kwam, we meer dynamiek in de aanval kregen. Dat is wat we vandaag (woensdag, red.) nodig hebben om de laatste linie te doorbreken. We hebben met Cristiano een wapen op de bank zitten, die de wedstrijd kan finishen", aldus Ten Hag.