'Slechts details scheiden Feyenoord en Giménez, aankondiging is aanstaande'

24 juli 2022 om 09:16

Feyenoord staat op het punt Santi Giménez van Cruz Azul over te nemen. De Rotterdammers stelden een deadline voor de Mexicaanse club om op het geplaatste bod te reageren en de Mexicaanse club is akkoord. Feyenoord zal binnenkort de overstap bekendmaken. 

Dat schrijft MARCA. Matías Bunge, de vertegenwoordiger van Giménez, bevestigt aan de Spaanse krant dat de aanvaller naar Feyenoord verkast. 'Na lange gesprekken en onderhandelingen tussen Cruz Azul en Feyenoord was de reactie van La Maquina eindelijk gunstig', wordt geschreven. 'Matías Bunge werkt de laatste details uit en bekent aan MARCA dat, tenzij er een onverwachte wending komt, Giménez de komende dagen het Feyenoord-shirt zal dragen.'

Feyenoord betaalt een som van drie miljoen euro voor vijftig procent van de transferrechten van Giménez. Cruz Azul treuzelde met het bod, waarna Feyenoord een deadline stelde voor de week tussen 18 en 24 juli. Uiteindelijk ging de Mexicaanse club overstag. 'De verwachting is dat in de afgelopen uren de lopende details zullen worden opgelost en de transfer officieel zal worden aangekondigd', besluit de Spaanse krant.