Mourinho maakt zich zorgen: 'We hebben Haaland niet, maar we doen altijd ons best'

Mourinho maakt zich zorgen: 'Hadden ons goed voorbereid, maar het was moeilijk'

13 april 2023 om 21:40
Laatste update: 13 april 2023 om 22:05

José Mourinho maakt zich zorgen na de 1-0 nederlaag tegen Feyenoord. De succesvolle oefenmeester van AS Roma baalt ervan dat zijn ploeg donderdagavond het net niet wist te vinden in De Kuip.

"We hebben Haaland niet, maar we doen altijd ons best", zegt Mourinho na afloop tegenover de Italiaanse tak van Sky Sport. "We hadden ons goed voorbereid, maar het was moeilijk. We kwamen vandaag tot genoeg kansen. Ik maak me echter wel zorgen. Ik ben meerdere spelers verloren, ook in de strijd die we voeren in de Serie A. Maar ik blijf optimistisch."

Paulo Dybala en Tammy Abraham vielen in de loop van de wedstrijd uit met een blessure. "Ik weet nu nog steeds niet hoe het met Paulo en Tammy gaat. Ik heb ze niet eens gesproken", vertelt The Special One, die Lorenzo Pellegrini de gemiste strafschop liet nemen "Dat was mijn keuze, geen probleem. Het is alsof we dit allemaal fout hebben gedaan."

Mourinho legt de vinger op de zere plek. "Het team maakt niet het aantal doelpunten dat het zou moeten maken. Dat is onze eigen schuld, we scoren zelf gewoon weinig. Individueel gezien scoren de aanvallers zelfs weinig, het is een probleem", is de Portugees duidelijk.