Wijnaldum blij met respect Feyenoord-aanhang: 'Was twaalf jaar geleden anders'

Wijnaldum baalt: 'Maar ik ben blij met het respect dat ik kreeg van de supporters'
13 april 2023 om 22:02
Laatste update: 13 april 2023 om 22:13

Georginio Wijnaldum is blij dat hij goed is ontvangen door de Feyenoord-supporters. De geboren Rotterdammer baalt echter wel van de 1-0 nederlaag in De Kuip.

"Voor ons is het uiteindelijk een heel pijnlijke avond, omdat we de wedstrijd met 1-0 verliezen", begint Wijnaldum voor de camera van ESPN. "Ik denk dat beide teams niet echt grote kansen hebben gecreëerd. Uiteindelijk kregen we een penalty die we niet maakten. Dat was jammer, want dan waren we anders de rust in gegaan."

"In de tweede helft ging het voor mijn gevoel gelijk op. Er was niet echt een bovenliggende partij in het creëren van kansen", vervolgt Wijnaldum, die nog even terugblikt op de 1-0 van Feyenoorder Mats Wieffer. "Ik weet niet of ik het echt een kans kan noemen van buiten de zestien. Ik denk dat Feyenoord dus wel de gelukkige was vandaag."

Wijnaldum baalde dat hij donderdagavond niet mocht beginnen tegen Feyenoord. "Ik ben wel blij dat ik in de tweede helft nog mocht invallen. Ook ben ik blij met het respect dat ik kreeg van de supporters", zegt de Oranje-international, die als speler van PSV niet hartelijk werd ontvangen in De Kuip. "Twaalf jaar geleden was het anders toen ik terugkwam in Rotterdam."