Is er voetbal vandaag?

VN TV-gids: Oranje wacht uitwedstrijd met Hongarije, Duitsland tegen Bosnië

Vandaag om 06:30
Laatste update: om 06:30

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Hongarije - Nederland

Het is tijd voor de hervatting van de Nations League voor het Nederlands elftal. De eerste ontmoeting met Hongarije staat voor de deur. De Hongaren wonnen nog geen enkel duel, terwijl Oranje in Eindhoven Bosnië & Herzegovina wist te verslaan. Voor de laatste editie tussen beide landen moeten we terug naar 2013, toen won Nederland met 8-1. Het duel begint om 20.45 uur en is live te zien op NPO 3.

Bosnië & Herzegovina - Duitsland

De selectie van Julian Nagelsmann is zeer uitgedund, want maar liefst zeven spelers hebben zich afgemeld voor het Duitse nationale team. Bosnië & Herzegovina is in Zenica de tegenstander. Net als Hongarije is Bosnië nog zonder overwinnning in Groep 3 van League A van de Nations League. De wedstrijd is in zijn geheel te volgen via het Duitse RTL en Ziggo Sport 1. Het eerste fluitsignaal is om 20.45 uur.