Kökcü dolgelukkig na Europese zege op Roma: 'Deze voelt wel heel lekker'

Kökcü dolgelukkig na Europese zege op Roma: 'Deze voelt wel heel lekker'
13 april 2023 om 21:27
Laatste update: 13 april 2023 om 22:05

Orkun Kökcü is enorm blij met de 1-0 overwinning op AS Roma. De Feyenoord-aanvoerder vond dat de Rotterdammers in de eerste helft domineerden, maar dat ze het in de tweede helft een stuk zwaarder kregen.

Feyenoord won de heenwedstrijd in de kwartfinale van de Europa League dankzij een knappe treffer van Mats Wieffer. Kökcü geeft toe dat de Stadionclub het in de tweede helft na de treffer van zijn ploeggenoot zwaar had. "Vooral in de tweede helft moesten we er hard voor werken. Vanaf de zeventigste minuut kregen we het lastiger", aldus de Feyenoord-captain in gesprek met Veronica. "Zij kregen in die fase meer de bal, terwijl wij ze niet meer onder druk konden zetten. Roma ging de lange bal spelen en dat vonden wij moeilijk."

Kökcü, die uitblonk tegen Roma, is van mening dat Feyenoord in het eerste bedrijf niet in de problemen is gekomen. "In de eerste helft domineerden we heel de wedstrijd, ze hadden niets te zeggen, maar we kwamen niet tot echte kansen. Dat was wel balen, maar deze zege voelt wel lekker", besluit de Feyenoorder.